Fine art portret

 
Een fine art portret gaat verder dan alleen maar belichten en afdrukken, het is een andere manier om jezelf te laten fotograferen. Met klassieke, schilderachtige concepten die rust en kracht uitstralen. De tijd even stilzetten en mooie herinneringen vast te leggen voor later! 
(Maximaal 2 personen)


Prijs fotoshoot:                            € 199,00

Fine art fotoshoot, uniek kunstwerk, kinderportret

Outdoor

 
Wil je graag een fotoshoot buiten op een toffe locatie? Of met jouw gezin ongedwongen op de foto? Dan is een outdoor-sessie perfect voor jullie!


Prijs:     € 199,00

Trouwen

 
Trouwen, iets waar we misschien allemaal wel van dromen! Deze dag die we dan als speciaal en bijzonder beschouwen, willen we natuurlijk wel mooi vastgelegd hebben op beeld. Mirjam & Jamy bieden daarom onder de naam Moonfield Weddings het totaal pakket van foto & film aan. 

In 2017 leerde Mirjam & Jamy elkaar kennen op de Fotovakschool Apeldoorn waar zij beide de Vakopleiding volgde. Al snel kwamen ze er achter dezelfde interesses te hebben binnen de fotografie. Na verschillende bruiloften samen te hebben gefotografeerd besloten zij in 2020 samen verder te gaan. Als twee enthousiaste dames binden zij hun krachten samen en verdelen zij de rollen perfect, zo is Mirjam erg goed in film & fotografie en heeft Jamy een goed oog voor fotografie en hierin ook de speciale spontane momenten.  Meer info en offerte? Check www.instagram.com/moonfieldweddings 
Een mail sturen mag ook naar moonfieldweddings@gmail.com.