Trouwen

 
Gaan jullie trouwen in Gelderland? Van harte gefeliciteerd! Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven en ik vind het ontzettend bijzonder als ik van deze dag deel uit mag maken als bruidsfotograaf. Deze dag draait helemaal om jullie – het bruidspaar – en ik ben er om de liefde tussen jullie vast te leggen. Sfeervol, spontaan, romantisch, ongedwongen en alles in onze fotografiestijl. Tijdens de fotoreportage op een mooie locatie in Gelderland, geef ik, op momenten dat het nodig is, opdrachten, aanwijzingen of stel vragen om jullie zo natuurlijk en spontaan mogelijk op de foto te zetten. De rest van jullie huwelijksdag zal ik deze dag vastleggen hoe die is. Moeders die een traantje wegpinkt, the first look, die liefdevolle blik naar je partner net voor het jawoord of het bruidsmeisje dat stiekem van de taart snoept. Door de ervaring zal ik al deze kleine momenten vastleggen.

Meer info en offerte? Neem gerust contact met mij op via [email protected].


bruiloft, bruiloft in gelderland, trouwen in gelderland, trouwen, trouwfotograaf, trouwfotograaf in gelderland

Fine art portret

 
Een fine art portret gaat verder dan alleen maar belichten en afdrukken, het is een andere manier om jezelf te laten fotograferen. Met klassieke, schilderachtige concepten die rust en kracht uitstralen. De tijd even stilzetten en mooie herinneringen vast te leggen voor later! 
(Maximaal 2 personen)


Prijs fotoshoot:                            € 199,00

Fine art fotoshoot, uniek kunstwerk, kinderportret

Outdoor

 
Wil je graag een fotoshoot buiten op een toffe locatie? Of met jouw gezin ongedwongen op de foto? Dan is een outdoor-sessie perfect voor jullie!


Prijs:     € 199,00