Fine art portret

 
Een Fine Art portret gaat verder dan alleen maar belichten en afdrukken, het is een andere manier om jezelf te laten fotograferen. Met schilderachtige concepten die rust en kracht uitstralen. Voor mij is het belangrijk om de essentie en de sfeer te pakken. De tijd even stil te zetten en iets vast te leggen voor later! Maar vooral om iemand blij te maken met een mooi portret. Door mijn camera wil ik je laten zien hoe mooi en bijzonder je bent. 


Prijs fotoshoot:                            € 199,00

Fine art fotoshoot, uniek kunstwerk, kinderportret

jullie mooiste dag

 
Gaan jullie trouwen in Gelderland? Van harte gefeliciteerd! Dit wordt één van de mooiste dagen van jullie leven en ik vind het ontzettend bijzonder als ik van deze dag deel uit mag maken als bruidsfotograaf. Deze dag draait helemaal om jullie – het bruidspaar – en ik ben er om de liefde tussen jullie vast te leggen. Sfeervol, spontaan, romantisch, ongedwongen en alles in mijn stijl. 


Prijs vanaf 6 uur aaneengesloten:     € 1.150,00

bruiloft, trouwfoto, trouwfotograaf, trouwen, bruiloftfotograaf

portret

 
Tieners, soms zijn ze nog een beetje kind maar hard onderweg naar volwassenheid. Ze willen indruk maken en daar help ik graag bij! De tienertijd kan ingewikkeld zijn maar is ook een prachtige periode om vast te leggen. Tieners kunnen net zo stoer zijn als ze kwetsbaar kunnen zijn. En dit wil ik graag vastleggen met krachtige portretten die hun personaliteit weergeven en foto's waar ze blij en trots van worden. 100+likes op Instagram gegarandeerd ;-)


Prijs fotoshoot:                            € 125,00

portretfoto, portretfotoshoot, fotoreportage, portret, portretfotograaf, portretfotografie